Az esküvői DJ kiválasztása, hasonló egy orvos, fodrász, vagy egy autószerelő kiválasztásához.
Vagy saját tapasztalat, vagy megbízható ismerősök ajánlásával a legésszerűbb.
De mi van, ha nincs ilyen tapasztalat, vagy ismerős?

Ilyenkor jön a keresgélés. Manapság az Internet a legkézenfekvőbb, valószínűleg így jutottatok el ide is.

A bizalmatok elnyerése a legfontosabb, hiszen egy megismételhetetlen eseményre készültök!
A szolgáltatók részéről bevett szokás  ajánlatok, referenciák, képek, videók, és ellenőrizhetetlen anyagok küldése.

Figyelem! A személyes találkozás, és megbeszélés elengedhetetlen, minél hamarabb! Egy ilyen horderejű eseményhez feltétlen szükséges a kölcsönös szimpátia, és bizalom!

De honnan fogjátok tudni, hogy ez a megnyerő jóember el tudja-e szórakoztatni a násznépet hajnalig?

Nos, ez már sokkal nehezebb!

Erre találtam ki a következő megoldást:

Ugyan egy ismeretlen pár esküvőjére nem tudlak meghívni benneteket, de viszonylag sűrűn dolgozom nyilvános szórakozóhelyeken.

Ezek közül valamelyikre, nagy szeretettel hívlak meg titeket! Természetesen, ilyenkor a belépőjegy az én ajándékom. Sokat játszom olyan klubokban, ahol zenekarral, vagy énekessel dolgozom együtt, ilyenkor a koncert előtt, alatt tudunk kicsit ismerkedni, beszélgetni, és ami a legfontosabb, hallhatjátok, hogyan dolgozom! Tudom, ez nem esküvő, de valamennyire képet alkothattok a munkámról, a zenei ízlésemről. Hangsúlyozom, egy ilyen este nem jár semmiféle kötelezettséggel! Email-ben tájékoztatlak, hol és mikor lesz a legközelebbi ilyen lehetőség!
Néhány szó rólam:

1978 óta vagyok DJ, (1981 óta "A" kategóriás előadóművész), esküvői bulikat, céges rendezvényeket, karaoke esteket csinálok. Több ismert személyiség lagzijában is én zenéltem (ha ez számít valamit): Szalóczy Pál, Ábel Anita, Balássy Panna, Ernyey Béla.. 1994-2014 közt a DJ Service Records vezetője voltam, én importáltam a hanglemezeket, és a CD-ket az összes magyar DJ-nek. Személyes ismeretséget ápolok a könnyűzenei élet szereplőivel, zenészekkel, DJ-kkel. Dolgoztam rádiós műsorvezetőként, a Juventus, és a Pilis Rádiónál, ebből következik, hogy nincs mikrofonlázam.
Esküvői, hangulatteremtő játékok, karaoke programok lebonyolításában is van gyakorlatom, és komplett technikám, a vendégekkel jól kommunikálok.
Kérésre elvállalom a ceremónia és az esküvői események konferálását, a házigazda-moderátor szerepet, és az esküvői játékok lebonyolítását is!
Zenei ízlésem szerteágazó, csak azok a szélsőségek állnak távol tőlem, amik csak tudatmódosító szerek hatása alatt élvezhetők. Ettől függetlenül, mindig egyeztetek a jegyespárral, milyen zenei vonal legyen a fő? Szoktam kérni egy „szeretjük /nem szeretjük" listát, mi az a 10-15 szám, ami feltétlenül legyen, és mi az, ami semmiképpen sem! Ebből már képet alkothatok, hogy milyenek az általatok kedvelt zenei stílusok.

Vállalom a kihelyezett ceremónia hangosítását, zenéinek összeállítását és bejátszását (bevonuló, gyűrűhúzó, szülőköszöntő, stb.)(Itt találtok egy "általános" szertartás menetrendet.) Elkészítem a nyitótánc mix-et, a jegyespárral és a koreográfussal egyeztetve. (Az "izgalmas rész 1:09-től!)
Minimális a helyigényem, 1-2 nm-en elférek, nincs szükségem asztalra, a berendezésem állványon áll.Itt találhatók az általam használt technikai eszközök. Mindig a dekoráció elkészülte után szerelem be a technikát, rugalmasan alkalmazkodva a helyszíni adottságokhoz.
Nálam nincs konkrét záróra! Addig zenélek, amíg vendég van, illetve ameddig a megrendelő, vagy megbízottja nem szól, hogy vége a rendezvénynek! Munka közben nem fogyasztok alkoholt. Nem dohányzom. 200 km-nél kisebb távolságnál, nincs szükségem szállásra, mert hazamegyek.
mit kérek: Egy szerény vacsora, nagyobb rendezvényen a technikusomnak is. Korlátlan ásványvízfogyasztás 2-3 csésze kávé Előleget nem kérek, de elfogadok.
A díjazást, legkésőbb a menyasszonytánc után szoktam elkérni. Kérésre, szerződést is készítek, és készpénzes számlát állítok ki. És a végére, néhány referencia, ha még a személyes beszélgetés és a közös buli előtt szeretnétek tájékozódni rólam:Katt! Minden év végén összeállítok egy kis mix-et, az előző 12 hónap legkedveltebb slágereiből. 2011 2012 2013 2014

És van itt egy felvétel egy szentendrei "retro" bulimról is.
Hogy miért nem lagziban készült felvételeket találtok itt? A kérdés jogos! Azonban a lagzikban mindig a jegyespár és a vendégeik igényének megfelelő zenéket játszom. (Ha hajnali 3-kor a násznép AC-DC-re szeretne tombolni 1 órán keresztűl, szívesen lejátszom, viszont mint referencia, nem biztos hogy meggyőző lenne egy ilyen bemutatkozásban.)

Bizonyára a pénz is fontos kérdés, de az ár nagyon sok mindentől függ, az egyszerű, pár órás zenéléstől, a rendezvény teljes technikai lebonyolításáig, (ceremónia hangosítás, dekoráció megvilágítás kivetítés, játékok lebonyolítása, karaoke, stb.)Hogy mégis valami támpontot adjak, a díj 80-150 ezer Forint közt szokott lenni.

A tevékenységeim felsorolása:

Komplex esküvői DJ szolgáltatás:

-ceremóniazenék (bevonuló, gyűrűhúzó, szülőköszöntő, stb) összeállítása

-kihelyezett ceremónia komplett hangosítása, a zenék eseményekhez igazított bejátszása

-épület külső-belső díszvilágítása

-bulihelyszín világítása

-komplex hangosítás, vezeték nélküli mikrofon biztosítása

-várakoztató és vacsora alatti zeneszolgáltatás

-bevonuló zene bejátszása

-projektor installálása, kivetítés akár HD minőségben is

-nyitótánc zenéjének összeállítása, mixelése, és bejátszása

-diszkóműsor az ötvenes évektől tegnapig, kívánságműsor

-esküvői torta, menyasszonytánc, menyecsketánc zenéinek bejátszása

-karaoke program lebonyolítása -kívánságra házigazdaként az egész eseménysor konferálása, esküvői játékok levezetése, kötetlen, vidám stílusban.

Szülinapok, céges rendezvények teljes technikai és zenei lebonyolítása

-színpad

-hangosítás

-világítás

-kivetítés

-konferálás

-diszkó és karaoke program

Projektorok, kivetítők javítása, kölcsönzése, karbantartása

-projektorizzók cseréje, akár féláron (20-50ezer Ft megtakarítás) garanciával, számlával

Aerobic, spinning, kangoo és egyéb zenés edzések zenéinek összeállítása, mixek készítése

 

Elérhetőségeim: Tel: 06-70/339-4535

Email: info@eskuvoidisco.hu

Weboldal: www.eskuvoidisco.hu (még alakítgatom)

Remélem megismerjük egymást!
Sok Boldogságot!
Kovács Miklós DJ 

 

Kedves Jegyespár! Az esküvö nem ismételgethetö!

Jól kell sikerülnie! Csökkentsétek a kockázatot!

         Jó! De hogyan?

Néhány zenekar, és énekes, akikkel gyakran
lépek fel együtt:                  

A klubok, rendezvényhelyszínek:                  

Group 'n Swing zenekar

A Group’N’Swing zenekar Magyarország első számú Swing & Boogie Show zenekara, mely saját, kifejezetten táncparkettre szánt, boogie-s lüktetésű, de swing-es, big band-es hangulatot idéző... tovább 

Zenék, és videók: itt...

Jazzy Pub

Vannak dolgok, amik attól értékelődnek fel, hogy régóta vágyunk rájuk. Számunkra ilyen volt egy saját Jazzy-s hely, ahol mi, a barátaink, és a hozzánk hasonló rádió-hallgatók jól érezzük magunkat.Egy ilyen hely a Jazzy Pub, a Liszt Ferenc téri Mediterrán Klubban.... tovább

Tóth Vera

Tóth Vera (Tóth Veronika, Tapolca, 1985. március 3.) magyar énekesnő. A 2003/2004-es Megasztár győzteseként vált híressé.

2005-ben Bravo Otto-díjat kapott....tovább.. 

Zenék, és videók: itt.. 

New Orleans Music Club

A pesti éjszakában vár egy olyan hely, ahol pezsgős vacsora közepette perdülhetsz a parkettre! A New Orleans Club egy szuper hangulatú, magas színvonalú étterem és szórakozóhely, ahol a remek koncertek, jazz előadóestek, swing, rock and roll és humoros produkciók gondoskodnak a szórakozásodról.... tovább...

Zene ki-be

Copyright 2023 My Site Name. No Animals were harmed in the making. Click me to edit me.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now