top of page

Az esküvői DJ kiválasztása, hasonló egy orvos, fodrász, vagy egy autószerelő kiválasztásához.
Vagy saját tapasztalat, vagy megbízható ismerősök ajánlásával a legésszerűbb.
De mi van, ha nincs ilyen tapasztalat, vagy ismerős?

Ilyenkor jön a keresgélés. Manapság az Internet a legkézenfekvőbb, valószínűleg így jutottatok el ide is.

A bizalmatok elnyerése a legfontosabb, hiszen egy megismételhetetlen eseményre készültök!
A szolgáltatók részéről bevett szokás  ajánlatok, referenciák, képek, videók, és ellenőrizhetetlen anyagok küldése.

Figyelem! A személyes találkozás, és megbeszélés elengedhetetlen, minél hamarabb! Egy ilyen horderejű eseményhez feltétlen szükséges a kölcsönös szimpátia, és bizalom!

De honnan fogjátok tudni, hogy ez a megnyerő jóember el tudja-e szórakoztatni a násznépet hajnalig?

Nos, ez már sokkal nehezebb!

Erre találtam ki a következő megoldást:

Ugyan egy ismeretlen pár esküvőjére nem tudlak meghívni benneteket, de viszonylag sűrűn dolgozom nyilvános szórakozóhelyeken.

Ezek közül valamelyikre, nagy szeretettel hívlak meg titeket! Természetesen, ilyenkor a belépőjegy az én ajándékom. Sokat játszom olyan klubokban, ahol zenekarral, vagy énekessel dolgozom együtt, ilyenkor a koncert előtt, alatt tudunk kicsit ismerkedni, beszélgetni, és ami a legfontosabb, hallhatjátok, hogyan dolgozom! Tudom, ez nem esküvő, de valamennyire képet alkothattok a munkámról, a zenei ízlésemről. Hangsúlyozom, egy ilyen este nem jár semmiféle kötelezettséggel! Email-ben tájékoztatlak, hol és mikor lesz a legközelebbi ilyen lehetőség!
Néhány szó rólam:

1978 óta vagyok DJ, (1981 óta "A" kategóriás előadóművész), esküvői bulikat, céges rendezvényeket, karaoke esteket csinálok. Több ismert személyiség lagzijában is én zenéltem (ha ez számít valamit): Szalóczy Pál, Ábel Anita, Balássy Panna, Ernyey Béla.. 1994-2014 közt a DJ Service Records vezetője voltam, én importáltam a hanglemezeket, és a CD-ket az összes magyar DJ-nek. Személyes ismeretséget ápolok a könnyűzenei élet szereplőivel, zenészekkel, DJ-kkel. Dolgoztam rádiós műsorvezetőként, a Juventus, és a Pilis Rádiónál, ebből következik, hogy nincs mikrofonlázam.
Esküvői, hangulatteremtő játékok, karaoke programok lebonyolításában is van gyakorlatom, és komplett technikám, a vendégekkel jól kommunikálok.
Kérésre elvállalom a ceremónia és az esküvői események konferálását, a házigazda-moderátor szerepet, és az esküvői játékok lebonyolítását is!
Zenei ízlésem szerteágazó, csak azok a szélsőségek állnak távol tőlem, amik csak tudatmódosító szerek hatása alatt élvezhetők. Ettől függetlenül, mindig egyeztetek a jegyespárral, milyen zenei vonal legyen a fő? Szoktam kérni egy „szeretjük /nem szeretjük" listát, mi az a 10-15 szám, ami feltétlenül legyen, és mi az, ami semmiképpen sem! Ebből már képet alkothatok, hogy milyenek az általatok kedvelt zenei stílusok.

Vállalom a kihelyezett ceremónia hangosítását, zenéinek összeállítását és bejátszását (bevonuló, gyűrűhúzó, szülőköszöntő, stb.)(Itt találtok egy "általános" szertartás menetrendet.) Elkészítem a nyitótánc mix-et, a jegyespárral és a koreográfussal egyeztetve. (Az "izgalmas rész 1:09-től!)
Minimális a helyigényem, 1-2 nm-en elférek, nincs szükségem asztalra, a berendezésem állványon áll.Itt találhatók az általam használt technikai eszközök. Mindig a dekoráció elkészülte után szerelem be a technikát, rugalmasan alkalmazkodva a helyszíni adottságokhoz.
Nálam nincs konkrét záróra! Addig zenélek, amíg vendég van, illetve ameddig a megrendelő, vagy megbízottja nem szól, hogy vége a rendezvénynek! Munka közben nem fogyasztok alkoholt. Nem dohányzom. 200 km-nél kisebb távolságnál, nincs szükségem szállásra, mert hazamegyek.
mit kérek: Egy szerény vacsora, nagyobb rendezvényen a technikusomnak is. Korlátlan ásványvízfogyasztás 2-3 csésze kávé Előleget nem kérek, de elfogadok.
A díjazást, legkésőbb a menyasszonytánc után szoktam elkérni. Kérésre, szerződést is készítek, és készpénzes számlát állítok ki. És a végére, néhány referencia, ha még a személyes beszélgetés és a közös buli előtt szeretnétek tájékozódni rólam:Katt! Minden év végén összeállítok egy kis mix-et, az előző 12 hónap legkedveltebb slágereiből. 2011 2012 2013 2014

És van itt egy felvétel egy szentendrei "retro" bulimról is.
Hogy miért nem lagziban készült felvételeket találtok itt? A kérdés jogos! Azonban a lagzikban mindig a jegyespár és a vendégeik igényének megfelelő zenéket játszom. (Ha hajnali 3-kor a násznép AC-DC-re szeretne tombolni 1 órán keresztűl, szívesen lejátszom, viszont mint referencia, nem biztos hogy meggyőző lenne egy ilyen bemutatkozásban.)

Bizonyára a pénz is fontos kérdés, de az ár nagyon sok mindentől függ, az egyszerű, pár órás zenéléstől, a rendezvény teljes technikai lebonyolításáig, (ceremónia hangosítás, dekoráció megvilágítás kivetítés, játékok lebonyolítása, karaoke, stb.)Hogy mégis valami támpontot adjak, a díj 80-150 ezer Forint közt szokott lenni.

A tevékenységeim felsorolása:

Komplex esküvői DJ szolgáltatás:

-ceremóniazenék (bevonuló, gyűrűhúzó, szülőköszöntő, stb) összeállítása

-kihelyezett ceremónia komplett hangosítása, a zenék eseményekhez igazított bejátszása

-épület külső-belső díszvilágítása

-bulihelyszín világítása

-komplex hangosítás, vezeték nélküli mikrofon biztosítása

-várakoztató és vacsora alatti zeneszolgáltatás

-bevonuló zene bejátszása

-projektor installálása, kivetítés akár HD minőségben is

-nyitótánc zenéjének összeállítása, mixelése, és bejátszása

-diszkóműsor az ötvenes évektől tegnapig, kívánságműsor

-esküvői torta, menyasszonytánc, menyecsketánc zenéinek bejátszása

-karaoke program lebonyolítása -kívánságra házigazdaként az egész eseménysor konferálása, esküvői játékok levezetése, kötetlen, vidám stílusban.

Szülinapok, céges rendezvények teljes technikai és zenei lebonyolítása

-színpad

-hangosítás

-világítás

-kivetítés

-konferálás

-diszkó és karaoke program

Projektorok, kivetítők javítása, kölcsönzése, karbantartása

-projektorizzók cseréje, akár féláron (20-50ezer Ft megtakarítás) garanciával, számlával

Aerobic, spinning, kangoo és egyéb zenés edzések zenéinek összeállítása, mixek készítése

 

Elérhetőségeim: Tel: 06-70/339-4535

Email: info@eskuvoidisco.hu

Weboldal: www.eskuvoidisco.hu (még alakítgatom)

Remélem megismerjük egymást!
Sok Boldogságot!
Kovács Miklós DJ 

 

Kedves Jegyespár! Az esküvö nem ismételgethetö!

Jól kell sikerülnie! Csökkentsétek a kockázatot!

         Jó! De hogyan?

Néhány zenekar, és énekes, akikkel gyakran
lépek fel együtt:                  

Group 'n Swing zenekar

A Group’N’Swing zenekar Magyarország első számú Swing & Boogie Show zenekara, mely saját, kifejezetten táncparkettre szánt, boogie-s lüktetésű, de swing-es, big band-es hangulatot idéző... tovább 

Zenék, és videók: itt...

A klubok, rendezvényhelyszínek:                  

Jazzy Pub

Vannak dolgok, amik attól értékelődnek fel, hogy régóta vágyunk rájuk. Számunkra ilyen volt egy saját Jazzy-s hely, ahol mi, a barátaink, és a hozzánk hasonló rádió-hallgatók jól érezzük magunkat.Egy ilyen hely a Jazzy Pub, a Liszt Ferenc téri Mediterrán Klubban.... tovább

Tóth Vera

Tóth Vera (Tóth Veronika, Tapolca, 1985. március 3.) magyar énekesnő. A 2003/2004-es Megasztár győzteseként vált híressé.

2005-ben Bravo Otto-díjat kapott....tovább.. 

Zenék, és videók: itt.. 

New Orleans Music Club

A pesti éjszakában vár egy olyan hely, ahol pezsgős vacsora közepette perdülhetsz a parkettre! A New Orleans Club egy szuper hangulatú, magas színvonalú étterem és szórakozóhely, ahol a remek koncertek, jazz előadóestek, swing, rock and roll és humoros produkciók gondoskodnak a szórakozásodról.... tovább...

Zene ki-be

bottom of page