Éliás Jr.

Számos zenekar tagja volt, 2001-ben az Erkel Gyula Újpesti Zeneiskola jazz-ének szakának vezetője volt. 2003-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz - ének szakán, tanulmányai ideje alatt koncerteket adott a Francia Intézetben, a Magyar Rádió Márványtermében és a Millenáris Teátrumban. 2005-2006-ban a Megasztár 2. és 3. énekesei, 2009-ben a Csillag születik 2-ben Brasch Bence és Varga Viktor, 2010-ben az X-Faktor énekesei, 2011-ben pedig a Csillag születik 3-ban László Attila felkészítő tanára volt.
Vendégművészként énekelt különböző zenekarokban és előadókkal: Stúdió 11, Budapest Jazz Orchestra, Jazzpression, Földvári Gergő, Gáspár Laci, Váci Eszter, Frank Zappa emlékzenekar, Takács Tamás, Fekete Jenő, Jackie Orszánszky, Somló Tamás, Charlie, Rúzsa Magdi, Tóth Vera, Varga Viktor, McDc. Ezen kívül egy műsorban szerepelt Frank Sinatra jr.-ral és Nancy Sinatraval.

Star Machine

A Star Machine zenekar a nagy sikerű Popdaráló műsor zenészeiből állt össze sokak örömére. Nem csak a Tv képernyőn keresztül ismerhetitek Őket, hiszen különböző rendezvényeken, és klubban is szórakoztatják az egybegyűlteket. A zenekar énekese, és showmestere, a TV-ből már jól ismert Kovács Áron.

Gájer Bálint

Gyerekkorom óta rengeteg élményem fűződik a zenéhez. Már az iskolában zenéltem, először a vonalzót pengettem és mentem az agyára a tanáraimnak, akik rendszerint kiküldtek az óráról, ha nem bírtam ki "zenecsinálás" nélkül. Később a dobolásba fojtottam a vágyam, majd rám talált az éneklés.

Szó szerint rám talált, mert meggyőződésem, hogy nem én választottam a zenét, hanem a zene engem.

Garami Funky Staff

A Garami Funky Staff a közismert rádiós műsorvezetõ, Garami Gábor (Danubius Rádió, Class Fm) régi nagy álmát váltja valóra: a 70-es, 80-as, 90-es évek funky, disco és soul slágereinek megidézése hangzásban és látványban.

A zenekar tagjai nemcsak hangszer- és énektudásukkal járulnak hozzá a produkcióhoz, hanem megjelenésükkel is. Mindenki hamisítatlan, korabeli disco ruhában tündököl a show teljessége érdekében.

 

 

Copyright 2023 My Site Name. No Animals were harmed in the making. Click me to edit me.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now