top of page

Ismert közszereplök, akik engem kértek fel:

Büszke vagyok arra, hogy megtiszteltek a bizalmukkal !

Ernyey Béla írta:A jó döntések sorozata jellemezte az esküvőnket.

  • 1. Jó döntés volt a kalocsai Székesegyházban egybekelni, mert kegyeletteljes hangulata egy rövid időre feledtette velünk, a minket körülvevő világ acsarkodását.
  • 2. Jó döntés volt a patinás barokk város elegáns szállodájában régmúlt idök étkeinek ízét visszaidézni.
  • 3. És remek döntés volt a DJ  kiválasztása is, akinek dallamai, még inkább felejthetetlenné tették  ezt a boldog estét!

Az esküvöröl:

A művész úr megtisztelt azzal, hogy a lakására hívott megbeszélésre. Ahogy ültünk, és beszélgettünk, egyre világosabbá vált számomra, hogy miért rajongtak, rajonganak érte a nők. Világpolgár, sármőr, elegáns gentleman, aki úriemberként viselkedett velem, és minden vendégével, végig az esküvő alatt is. A zenék egyeztetésénél így már nem ért meglepetés, szinte azonnal egy hullámhosszon voltunk. Köszönöm a bizalmat Művész Úr!

Ábel Anita levele:

Mikikém!

Nehéz szavakba önteni... Az egész esküvőnk meseszerű volt, de a koronát, a reggel 6-ig tartó mulatozás tette fel rá! Minden barátom és barátnőm emlegeti, milyen jót buliztunk, énekeltünk.

Nem győzöm elégszer megköszönni! 

Anita

Az esküvöröl:

Szombathely elegáns szállodájában, egy gyönyörű napsütéses októberi napon tartották. A vendégek zöme a magyar média közismert szereplői, színészek, előadóművészek, TV-s műsorvezetők. Rengeteg nevetés, hihetetlen alkalmi produkciók, és féktelen mulatozás tette emlékezetessé ezt az éjszakát. Csak azért lett vége hajnali 6-kor, mert jöttek a szállóvendégek reggelizni.

Balázsy Panna esküvöje:​Pannát még a Juventus Rádiós időkből ismerem. Megtisztelő volt a felkérés, hogy én zenéljek az esküvőjén. A helyszín, egy jópofa belvárosi étterem, az Articsóka volt. Az egész rendezvényt az a báj jellemezte, amilyen Panna maga. Visszafogott elegancia, mosoly mindenhol. A vacsora alatt, jazz és swing zenék szóltak utána is inkább a színvonalas táncolható, minőségi muzsikák domináltak, nem kellett a szokásos esküvői csűrdöngölős darabokat elővennem. Izgalmas feladat volt, üdítő unikum a lagzik között.Találtam egy videót, ahol Anita és Panna együtt szerepel, és Csonka Bandi az egyik riporter, aki mindkettőjük esküvőjén vendég volt, és hihetetlen jó érzékkel fokozta a jókedvet! ( Köszi Bandi! )

 

Zene ki-be

bottom of page