Ismert közszereplök, akik engem kértek fel:

Büszke vagyok arra, hogy megtiszteltek a bizalmukkal !

Ernyey Béla írta:A jó döntések sorozata jellemezte az esküvőnket.

  • 1. Jó döntés volt a kalocsai Székesegyházban egybekelni, mert kegyeletteljes hangulata egy rövid időre feledtette velünk, a minket körülvevő világ acsarkodását.
  • 2. Jó döntés volt a patinás barokk város elegáns szállodájában régmúlt idök étkeinek ízét visszaidézni.
  • 3. És remek döntés volt a DJ  kiválasztása is, akinek dallamai, még inkább felejthetetlenné tették  ezt a boldog estét!

Az esküvöröl:

A művész úr megtisztelt azzal, hogy a lakására hívott megbeszélésre. Ahogy ültünk, és beszélgettünk, egyre világosabbá vált számomra, hogy miért rajongtak, rajonganak érte a nők. Világpolgár, sármőr, elegáns gentleman, aki úriemberként viselkedett velem, és minden vendégével, végig az esküvő alatt is. A zenék egyeztetésénél így már nem ért meglepetés, szinte azonnal egy hullámhosszon voltunk. Köszönöm a bizalmat Művész Úr!

Ábel Anita levele:

Mikikém!

Nehéz szavakba önteni... Az egész esküvőnk meseszerű volt, de a koronát, a reggel 6-ig tartó mulatozás tette fel rá! Minden barátom és barátnőm emlegeti, milyen jót buliztunk, énekeltünk.

Nem győzöm elégszer megköszönni! 

Anita

Az esküvöröl:

Szombathely elegáns szállodájában, egy gyönyörű napsütéses októberi napon tartották. A vendégek zöme a magyar média közismert szereplői, színészek, előadóművészek, TV-s műsorvezetők. Rengeteg nevetés, hihetetlen alkalmi produkciók, és féktelen mulatozás tette emlékezetessé ezt az éjszakát. Csak azért lett vége hajnali 6-kor, mert jöttek a szállóvendégek reggelizni.

Balázsy Panna esküvöje:​Pannát még a Juventus Rádiós időkből ismerem. Megtisztelő volt a felkérés, hogy én zenéljek az esküvőjén. A helyszín, egy jópofa belvárosi étterem, az Articsóka volt. Az egész rendezvényt az a báj jellemezte, amilyen Panna maga. Visszafogott elegancia, mosoly mindenhol. A vacsora alatt, jazz és swing zenék szóltak utána is inkább a színvonalas táncolható, minőségi muzsikák domináltak, nem kellett a szokásos esküvői csűrdöngölős darabokat elővennem. Izgalmas feladat volt, üdítő unikum a lagzik között.Találtam egy videót, ahol Anita és Panna együtt szerepel, és Csonka Bandi az egyik riporter, aki mindkettőjük esküvőjén vendég volt, és hihetetlen jó érzékkel fokozta a jókedvet! ( Köszi Bandi! )

 

Zene ki-be

Copyright 2023 My Site Name. No Animals were harmed in the making. Click me to edit me.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now